Trenutno se nalazite na našoj web stranici https://www.okosi.hr.  Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Fember d.o.o. smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Fember d.o.o. smatra i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni okosi.hr.

Fember d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://www.okosi.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni okosi.hr je prezentacija usluga i proizvoda tvrtke Fember d.o.o..

Fember d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Fember d.o.o. nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Tvrtka ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice tvrtke Fember d.o.o. ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://www.okosi.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Fember d.o.o. i web stranica https://www.okosi.hr  ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Fember d.o.o. polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici https://www.okosi.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Fember do.o.).

Ukoliko smatrate da je Fember d.o.o. povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Fember d.o.o. se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.